Aplikacja MY Renault
Aplikacja MY Renault pozwala mi zlokalizować gdzie aktualnie znajduje się mój samochód. Innych przydatnych informacji nie znalazłem. Czy są inne przydatne apki które pokażą np. trasę przejazdu, ciśnienie w oponach itp. ?
-
- Administrator
- Rocznik: 2017
- Wersja: SL ADVENTURE
Re: Aplikacja MY Renault
Fajne zyczenia 
Co ty...

Co ty...
To nie życzenia a fakty. Z Renault Polska poprosili mnie o nr VIN i zobaczę co mi włączą lub może to co nie wiem gdzie szukać. Teraz mam w okrojonej wersji dokonane przeglądy i te planowane, mapy google, dojazd do najbliższej stacji paliw, serwisu, zgłoszenie awarii czy przegladu i aktualną pozycję gdzie jest mój samochod. Apkę można bezpłatnie ściagnąć ze sklepu.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
- Administrator
Czekaj, az sprawdze. Nie dowierzalem, stad tak skomentowalem 

Przy zakupie auta sprzedawca dużo obiecywał ale wyszło jakieś byle co
a w Renault Polska "cały czas pracujemy" ale negatywny wpis o aplikacii i dość szybki był odzew.

-
- Administrator
W aplikacji mam wszystko poza namierzaniem GPS. To ci jakos specjalnie wlaczali?
Witam, nie to moja nieuwaga bo pokazuje mi na mapie lokalizację mojego telefonu 

Tylko po co ? Ogólnie oceniłem aplikację jako bardzo złą i chyba dlatego miałem odzew od Renault Polska ale do tej pory dwie lakoniczne informacje że pracują nad tym. Ostatnio poprosili o nr vin nie wiem po co ale podałem. I nic nowego nie mam.
Pozdrawiam

Pozdrawiam
-
- Administrator
Funkcjonalnosc niestety na poziomie tego co jest na stronie www, albo co mozna sobie zanotowac na kartce A4 i wozic w schowku.
Odinstalowuje. Jak dla mnie smiec.
Odinstalowuje. Jak dla mnie smiec.